NEIL med meget viktig seier

NEIL utklasset Harestua

NEIL tok en meget viktig seier da de mandag kveld seiret med imponerende 10-0 mot opplendingene Harestua BTK 2 i sin siste hjemmekamp for sesongen. Storseieren var meget viktig med tanke på å kunne kapre 2. plassen i årets serie i 3. divisjon. Med sin åttende seier for sesongen, klatret Minnesundlaget opp på en delt 2. plass på tabellen med like mange poeng og med helt lik kampkvote som Fornebu BTK 3. NEIL stilte med samme lag som i sin forrige hjemmekamp, brødrene Hans Inge og Stig Ove Kristiansen, Leif Olafsen og Kristian Langbakken. 

 

 

 Leif Olafsen overrasket stort

Først ute i singlekampene var Kristian Langbakken og Leif Olafsen. Langbakken utklasset sin motstander med hele 11-2, 11-3 og 11-1 i sett. Olafsen stod overfor en langt vanskeligere motstander da han skulle opp imot Markus Brunsæl som på sitt beste er en av seriens beste spillere. Dette var i utgangspunktet en «bankers» for opplendingen, men Olafsen ville det annerledes denne kvelden. Han overrasket Brunsæl med aggressivt og meget offensivt spill, og vant faktisk høyst fortjent med 3-1 i sett. Denne gode starten med klare seiere til både Langbakken og Olafsen inspirerte tydeligvis brødrene Kristiansen, for også de vant stort i sine to første singlekamper.

Og slik skulle det fortsette utover i lagkampen for NEIL. De vant også begge sine doublekamper med utklassingssifre, og også de fire siste singlekampene ble vunnet klart med 3-0 i sett med unntak av Olafsen som vant en «rysare» med 3-2 i sett etter settsifrene 12-10, 9-11, 11-6, 6-11 og 11-7. Dermed var NEIL’s tredje «smultring» (10 – 0 seier) i årets sesong et faktum.   

 

Kjemper om sølv

Den siste serierunden spilles tidlig i mars, og i sin aller siste kamp møter de nettopp Fornebu BTK 3 om kamp om 2. plass på tabellen. Oslolaget vant 6-4 over NEIL i den første kampen lagene imellom, men med seier til NEIL mot Fornebu BTK 3 har Minnesundlaget en liten mulighet til å ende som nr. to i årets serie.

 

Pris til Stig Ove Kristiansen

 

Før seriekampen ble satt i gang i Minnesundhallen denne kvelden, var leder i Nordre Eidsvoll IL, Rune Østby Hansen, til stede for å dele ut prisen «Årets Innsatspokal» i NEIL for 2015. Prisen, en krystallvase, gikk til Stig Ove Kristiansen for hans meget gode sesong i 2015 der han bl.a. endte opp med en meget flott 2. plass som «årets spiller» i 3. divisjon avdeling C. Et meget sterkt resultat av Kristiansen tatt i betraktning at det deltok hele 58 spillere i denne avdelingen.