Ny storseier til NEIL

 

NEIL hadde ingen problemer med å vinne sin tredje kamp på rad da de i helgen tok imot Osloklubben Lynild BTK 3 til seriekamp i 3. divisjon i Minnesundhallen. Sluttresultatet ble hele 8-2 til NEIL, og det uten å overbevise spillemessig. Dette var Minnesundlagets syvende seier for sesongen, og deres tredje seier på rad. 

 

Leif Olafsen tilbake på laget etter langvarig sykdom

NEIL’s fire spillere i denne kampen var Kristian Langbakken, Leif Olafsen og brødrene Hans Inge og Stig Ove Kristiansen.

Olafsen har vært ute av laget i over en måned grunnet langvarig sykdom. Han har hatt en meget sjelden sykdom der han bl.a. i en kort periode mistet synet på det ene øyet.

Synet har nå gradvis kommet tilbake, men Olafsen er fortsatt klart hemmet spillemessig, spesielt når det blir lange og raske ballvekslinger, noe man tydeligvis kunne se i mange av hans ballvekslingene i denne lagkampen.

Allikevel vant han en av sine to singlekamper samt double i spann med Hans Inge Kristiansen.

Den eneste av NEIL sine spillere som faktisk presterte opp mot sitt beste var Hans Inge Kristiansen som vant alle sine kamper (begge singlekampene og doublekampen sammen med nevnte Leif Olafsen).

Spesielt i Kristiansens siste kamp, viste han spill av meget høy klasse, og vant et meget tett og spennende oppgjør med settsifrene 11-8, 14-12 og 11-8.

 

NEIL med mulighet til sølv

NEIL spiller sin siste hjemmekamp for året mandag 15. februar da Harestua BTK 2 gjester Minnesund. Spillemessig må NEIL heve seg et klart hakk opp fra helgens kamp mot Lynild BTK 3 skal det bli poeng mot opplendingene. Minnesundlaget vant forrige oppgjør med 7-3, men kampen var da jevnere enn sluttresultatet viste. Seier i andre oppgjør mot Harestua om en uke vil bety at NEIL fortsatt er med og kjemper om en 2. plass i årets serie når status gjøres opp i midten av mars.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kobra BTK                 9        9          0          0          82 - 8      18

Fornebu BTK 3          10        8          0          2          73 - 27    16

Nordre Eidsvoll            9        7          0          2          63 - 27    14

Ham-Kam 2                9        4          1          4          45 - 45     9

Lynild BTK 3              11        2          0          9          25 - 85      4

Fokus BTK 4                9        1          1          7          16 - 74      3 

Harestua BTK 2           9        1          0          8          26 - 64      2